BEPLANTING

 

Als er iets sfeerbepalend is in de tuin dan is het wel de beplanting. Beplanting geeft vorm en kleur aan de tuin. Het is van belang om de juiste planten op de juiste plek te plaatsen. Bomen, heesters en vaste planten bepalen voor het grootste deel van het seizoen de sfeer in uw tuin. Er zijn een aantal aspecten waarmee rekening gehouden dient te worden, zoals kleurencombinaties, opbouw in beplanting, kleur in de winter en de grondsoort van de tuin. Hierover kunt u meer lezen in het  beplantingsplan.

 

De planten die wij gebruiken betrekken wij deels van een groothandel in tuinplanten. Echter wanneer het om (grotere) bomen of veel planten van eenzelfde soort gaat dan halen wij die rechtstreeks bij kwekers. Hierdoor kunnen wij de planten leveren tegen een scherpe prijs en zijn wij verzekerd van kwaliteitsplanten.

 

Omdat wij alleen planten van goede kwaliteit leveren kunnen wij ook groei garantie van één groeiseizoen geven. Uiteraard mits ze zijn geplant volgens onze richtlijnen en ze goed verzorgd zijn.