Neem contact met ons op

Vul contactformulier in
Op dit bloeischema ziet u wanneer welke planten bloeien en andere eigenschappen

BEPLANTINGSPLAN

 

In het definitieve ontwerp wordt aangegeven wáár bomen, struiken, heesters, hagen en vaste planten komen te staan, maar niet wélke soorten. Daarvoor maken we voor u  een beplantingsplan. Een goed ontwerp is belangrijk, maar de juiste beplanting maakt het de tuin pas echt compleet!

 

 Om tot een goed beplantingsplan te komen  nemen we uw wensen door en dan kijken we voor welke planten de standplaats en omgeving geschikt zijn, en selecteren we de planten zorgvuldig op formaat, kleur en vorm. Door op deze manier de plantvakken op te bouwen ontstaat voor u een fraaie beplanting die past bij het ontwerp en zich prima kan ontwikkelen. Op detailtekeningen van de plantvakken ziet u overzichtelijk welke planten op welke plek komen.

 

U krijgt van ons niet alleen een overzicht van de namen, maar ook een bloeischema waarin u overzichtelijk kunt zien wanneer er welke plant bloeit en een overzicht met daarin alle planten inclusief foto en eigenschappen zodat u ook direct kunt zien om welke planten het gaat.