Neem contact met ons op

Vul contactformulier in

Schetsontwerp

 

De eerste fase van het maken van een goed tuinontwerp is het schetsontwerp. Hiervoor komen we  bij u langs voor een eerste vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij uw wensen en behoeften ten aanzien van de tuin bespreken.

 

EERSTE GESPREK

 

Het is voor ons belangrijk om te weten hoe u de tuin wilt gaan gebruiken. Zo vind de één het belangrijk om lekker te kunnen ontspannen in de tuin en heeft de ander de tuin als speelplaats voor de kinderen, om te klussen of als groentetuin. Uiteraard zal het vaak om een mix van een aantal doelen gaan.

  

Ook de gewenste sfeer van de tuin is van groot belang voor het eindresultaat. Bent u liefhebber van een moderne tuin of gaat u voor een romantische of landelijke uitstraling.  En wilt u waterelementen in de tuin, kookt u graag buiten, moet er een beregeningsinstallatie of juist verlichting komen. Kortom, er is genoeg te bespreken voordat er een ontwerp gemaakt kan worden. 

 

Daarnaast zijn er nog enkele praktische zaken die we moeten weten. Uiteraard moeten alle maten opgenomen worden, maar ook hoogteverschillen moeten in kaart gebracht worden. Ook de grondsoort en ligging van het perceel zijn van belang. 

 

DE SCHETS

 

Aan de hand van deze informatie gaan we een schetsontwerp voor u maken. Hierin komt in grote lijnen uw toekomstige tuin naar voren. Dit schetsontwerp gaan we met u bespreken.

Mocht u niet tevreden zijn met de vorm of stijl van dit schetsontwerp, dan maken wij een nieuwe schets die we naar uw wens aanpassen. Hiermee gaan we door totdat u tevreden bent.