Neem contact met ons op

Vul contactformulier in

Thomas & Hoogkamp Hoveniers

 

OVER ONS  

 

Wij, Gerald Thomas en Geralt Hoogkamp vormen  ‘Thomas en Hoogkamp hoveniers’, samen hebben we veel ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen groot of klein.

Doordat wij goed bekend zijn met de minder draagkrachtige gronden in onze omgeving weten wij precies hoe wij op deze gronden een tuin kunnen aanleggen waar u nog jaren lang plezier van zult  hebben.

 

ONTSTAAN

 

Thomas en hoogkamp hoveniers is door een samenvoeging tussen Thomas groenservice en hoogkamp dienstverlening opgericht in juli 2011, in de jaren hiervoor werkten deze 2 bedrijven nauw met elkaar samen.
Deze samenwerking begon klein, met het inroepen van elkaars hulp bij projecten maar groeide steeds verder door het uitlenen van gereedschap en later zelfs het samen aanschaffen van gereedschap, doordat deze samenwerking erg goed beviel is besloten deze bedrijven samen te voegen en gaan we sinds juli 2011 door onder de naam ‘Thomas en Hoogkamp hoveniers’.

Thomas en Hoogkamp hoveniers is gevestigd in Scherpenzeel (FR.) en is vooral werkzaam in de omliggende dorpen, maar ook zult u ons regelmatig vinden in Heerenveen, wolvega, Steenwijk, Emmeloord en alles daar tussen.

 

 

MACHINEPARK


Doordat wij veel te maken hebben met grondwerk hebben wij alle machines hiervoor in eigen beheer.  Zo hebben wij ondermeer: 2 shovels en een minikraan draaien voor het grondwerk in de tuin. En een trekker met haakarmkieper voor het aan en afvoeren van grond, zand en andere materialen, ook de kleinere machines zijn bij ons ruim voor handen,

Niet alleen op het gebied van de aanleg, maar ook voor het onderhoud beschikken wij over vele machines en gereedschappen om snel en vakkundig te werk te kunnen gaan.

 

WILT U MEER WETEN?

 

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die er zijn voor u, neem dan contact met ons op.
Wij komen graag en geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.