Welkom op de site van Thomas & Hoogkamp Hoveniers

 

 

Thomas & Hoogkamp hoveniers is er voor elke tuin in Scherpenzeel en de wijde omtrek, groot of klein. Ons hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in allerlei werkzaamheden op het gebied van Tuinontwerp, Aanleg, Onderhoud en Bestrating. Een kleine greep uit ons aanbod:

 

  • Snoeien van onder meer heesters, hagen en fruitbomen
  • Boomverzorging
  • Maaien en onderhouden van gazon
  • Rioleringswerkzaamheden
  • Grondwerk met minikraan en shovel
  • Houtconstructies en walbeschoeiingen

 

Doordat wij snel, efficiënt en tegen een gunstig tarief werken vindt u bij ons voor elk budget een mooie tuin. U kunt het hele traject door ons uit laten voeren of een deel zelf doen. Wij hebben al veel tevreden klanten, en we hopen dat u daar ook één van wordt, want een tevreden klant is ons visitekaartje.

 

Op deze site vindt u veel van de werkzaamheden die wij uit kunnen voeren, kijkt u rustig rond op deze site om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. 

Vrijblijvende info?

Gerald Thomas
06 10 865 732

Geralt Hoogkamp
06 29 553 566

Of vul contactformulier in
Bekijk hier onze projecten
In-lite actie

In-lite actie

Is jouw tuin ‘s avonds weer in het donker gehuld nu de zomer voorbij is? Inbraakcijfers laten zien dat het aantal woninginbraken steevast stijgt vanaf oktober en dat inbrekers in de herfst- en wintermaanden actiever zijn in de avond. Met goede buitenverlichting overzie je de directe omgeving van je woning en schrik je ongenode gasten af. Dit najaar maak je voordelig kennis met de tuinverlichting van in-lite.
Lees meer...>
Ontwerp

Ontwerp

Een goed ontwerp is de basis van een goed aangelegde tuin. Laat u daarom voorlichten en inspireren door ons om tot een goed ontwerp te komen
Lees meer...>
Aanleg

Aanleg

Als alle plannen gemaakt zijn is het tijd voor het echte werk. De uitvoering kan beginnen! Door ervaring, een goede mechanisatie en kwaliteitsproducten kunnen wij deze werkzaamheden professioneel uitvoeren.
Lees meer...>